Knuffels, verstoppen en koprollen.

25 February, 2021

Misschien wel het mooiste compliment dat ik kan krijgen, is wanneer ik een koppel of familie nog een keer mag fotograferen. Een jaar geleden mocht ik Binta en Henriëtte vastleggen. Het was toen kerst, de kerstboom stond op en Binta lag in een prachtig ouderwetse wandelwagen. Inmiddels is het februari 2021 en Binta is alweer een jaar oud. 

 Een fotoshoot met je kindje, gewoon lekker thuis. Het kan zo simpel zijn en toch is het zo speciaal. Ik kom binnen. Kleine Binta is écht geen baby meer; een klein vrolijk meisje rent door de kamer. Wat een verandering in één jaar! 

Het mooiste? Henriëtte heeft zich, net als vorig jaar, gekleed in een waanzinnige jurk en een Afrikaanse tulband. Dit is een gezin waar twee culturen misschien wel op z’n allermooist samenkomen. De liefde en warmte die hier heerst is ongekend, en dat voel je. De tijd vloog voorbij, tijdens het fotograferen hebben we gespeeld met de knuffels, vestopte Binta zich op haar geheime speelplek en deden we koprollen op de bank. Het was fantastisch! Kijk je mee met de foto’s? 

“Lieve Henriëtte en Binta: wat is het toch fijn om jullie te mogen fotograferen. Ik ben heel dankbaar dat ik dit mocht doen. Zo gastvrij en gezellig. Jullie zijn prachtig!”

Previous post Trouwen in Spanje