Trouwen in Spanje

24 October, 2020

Een tijd geleden kreeg ik een berichtje binnen via Facebook. Een Nederlandse weddingplanner in Barcelona: of ik zin had om een keer af te spreken. Als fotograaf in Spanje is het zo leuk om andere Nederlandse ondernemers (uit de trouwbranche) te ontmoeten. Niet veel later spraken we af in hartje Barcelona en legde zij direct een idee op tafel: een styled shoot organiseren. 

 Als fotograaf in Spanje kom je op de meest bijzondere trouwlocaties 

Als je mij al een tijdje volgt op Instagram weet je dat ik graag deel over plekken waar ik kom in Spanje. Voor de styled shoot gingen we naar Castell de Tous. Op ongeveer 1,5 uur rijden van Barcelona vind je op de top van een heuvel dit prachtige kasteel met echt, een prachtig uitzicht. Wat bijzonder is aan deze shoot, is dat we ook vooral plaatselijke leveranciers hebben gevraagd. Alle leveranciers komen uit Catalonië en zijn locale ondernemers met een passie voor hun vak. Onderaan de pagina vind je een link naar alle leveranciers. 

Het bruidspaar mocht ik al eerder fotograferen tijdens een fotoshoot in Barcelona en we hadden echt geen beter koppel kunnen vragen voor deze fotoshoot. Waarom? Kijk zelf maar, de foto’s zeggen genoeg!

Wist je dat deze fotoshoot ook geplaatst is op het blog van Trouwbeleving? Kijk zeker verder op hun website voor meer trouwinspiratie! 

“De blik in zijn ogen, dat lieve kusje van haar, de liefde is het waard om vastgelegd te worden! Als fotograaf is het belangrijk om deze kleine gebaren op te merken en vast te leggen en Nolla Photography kreeg dat uitstekend voor elkaar.”

Locatie: Castell de Tous

Haar en Make-up: Make-up and Hair Studio by Nikoleta

Trouwjurken: Blanca Miret

Trouwringen: Juia Jewels

Trouwpak: Blackpier

Bloemen: Efecto Floral

Patissier: Palomo Pastisseria

Fotografie: Nolla Photography (Spain)

Planning & Styling: Bruiloftkriebels