Fotoshoot met moeder en dochter

2 May, 2020
Newbornfotografie, Young Family fotografie, familiefotograaf in omgeving van Ede, Woudenberg en Veenendaal

De huiskamer van Henriette is er één waar je zo lang mogelijk wilt blijven, én in aanwezigheid van haar gezelschap wil je al helemaal nooit meer weg.
Ik kijk m’n ogen uit als Henriette zich heeft klaargemaakt, zo mooi. Ik krijg drie koekjes bij m´n koffie en wacht tot ook kleine Binta klaar is voor de fotoshoot.

 Het is bijna kerst, en de kerstboom staat op. Ik ben helemaal in m´n element; er zijn zoveel leuke hoekjes en mogelijkheden hier.

Hond Luck bekijkt het tafereel, en haalt af en toe aan. Ik vraag Henriëtte of ze het leuk vindt om samen met de hond op de foto te gaan. Huisdieren zijn ten slotte ook onderdeel van de familie.  Alles gaat heerlijk als vanzelf. Deze dames zijn zo relaxed en laten zich niet ongemakkelijk maken door de camera. Het was zo´n toffe middag! Shoots als deze ga ik niet snel vergeten.

Bedankt lieve Henriëtte en Binta, jullie zijn zo prachtig samen!

“Ik ben zo ontzettend trots op de foto’s die zijn gemaakt! Wat is Dorieke een heerlijk relaxte lieve vrouw! Ze was rustig, had alle tijd, en gaf aanwijzingen en soms liet ze je lekker zelf poseren. Wat zijn de foto’s mooi geworden, wat ben ik dankbaar dat Dorieke mij en mijn dochter heeft gefotografeerd! Een mooie ervaring die voor altijd is vastgelegd… ”