Beschuit met muisjes

1 May, 2020

Toen reizen en kraamvisite nog gewoon mocht: het is avond en buiten is het nog 26 graden; dat had ik net gecheckt en de eerste warme dag in Reus (Spanje) is een feit. Ik zit met mijn laptop op ons dakterras en zoek foto’s uit die ik met jullie wil delen van één van mijn laatste fotoshoots in Nederland.

Al eerder heb ik met Marissa en Walter een fotoshoot gedaan. En nu hun prachtige dochter is geboren, is het tijd om ook deze bijzondere eerste dagen vast te leggen. Esra is nog maar een paar dagen oud, en het is voor deze ouders hun eerste kindje. Dat zou je niet zeggen wanneer je Walter en Marissa bezig ziet met hun kleine meisje. Heel relaxed wordt Esra op schoot omgekleed voor de fotoshoot en ondertussen kletsen we wat en krijg ik (wat een heerlijke traditie; ) beschuit met roze muisjes.

Eten en baby’s kijken alleen zijn al een nogal leuke bezigheid , maar ik kwam hier natuurlijk ook om wat mooie plaatjes te schieten!

De fotoshoot gaat heerlijk vanzelf. Tussendoor laat ik wat geschoten beelden zien en met kleine instructies vindt ook Walter – die eigenlijk niet zo van fotoshoots houdt- het ook een geslaagde ochtend!

Wat waren ze blij met de foto’s. De éne ohh na de andere kwam voorbij in ons whatsapp gesprek;). Dat wil ik toch graag delen, want wow, I love zulke reacties!

Lieve Walter, Marissa & Esra; bedankt voor jullie gastvrijheid en humor.  Wat vond ik het tof om jullie te mogen fotograferen!