fbpx
Cadeaubon 2020

Het mooiste cadeau van het jaar

Over de cadeaubonnen

Alleen voor mensen die écht iets speciaals willen geven deze dagen. Mijn belofte aan jou? Je gaat je favoriete lovers / gezin (to be!) / jezelf (ja dat mag) onwijs blij maken met leuke ervaring en waardevolle foto's! Je kan een complete fotoshoot cadeau geven (vanaf €150), maar ook een bedrag naar keuze invullen.⠀
Algemene informatie
Speciale cadeaubonnen in november/december 2020
First things first. De cadeaubonnen die worden besteld in november en december 2020 hebben een voordeel: vanaf 2021 gaan mijn prijzen flink omhoog en veranderen mijn pakketten. In 2020 bestelde je foto's bij (bijvoorbeeld: je mag 20 foto's uitzoeken en je besteld extra foto's bij.) In 2021 krijg je standaard alle geselecteerde en bewerkte foto's en hoef je niet meer bij te bestellen. Als je in november/december een cadeaubon aanschaft krijg je die voor de prijs van 2020, maar met de voorwaarden van 2021. Je krijgt dus automatisch alle foto's van de shoot en hoeft niet bij te bestellen. Dat is een voordeel van minimaal €45,-.
€150
tot 1 uur fotografie
Dit is een basis fotoshoot en waarbij we tot 1 uur fotograferen op locatie. Dit kan een mooie buitenlocatie zijn of gewoon binnen. Jij of de ontvanger van de cadeaubon ontvangt binnen 2 á 3 weken na de shoot een link naar een online privé galerij met minimaal 35 foto's (in hoge resolutie en een mix van kleur & zwart-wit foto's) van de fotoshoot. De fotoshoot is inclusief reiskosten en voor maximaal 4 personen. Voor ieder persoon extra vraag ik €10,-.
€275
Tot 2 uur fotografie + album
Dit is een uitgebreide shoot, waarbij we tot 2 uur op locatie fotograferen. Jij of de ontvanger krijgt 2 á 3 weken na de shoot toegang tot een online privé galerij met alle geselecteerde en bewerkte foto's van de fotoshoot. Bij deze shoot zijn dat minimaal 50 foto's (mix van kleur & zwart-wit en in hoge resolutie). Bij dit pakket hoort ook een mooi album. Het album is 20x20cm en heeft een mooi linnen of leren cover. (Stuur even een berichtje voor een foto / filmpje van het voorbeeldalbum en de opties). In het album komen de favoriete foto's van de fotoshoot! (Door jou/ontvanger uit te kiezen). De fotoshoot is inclusief reiskosten en voor maximaal 4 personen. Voor ieder persoon extra vraag ik €10,-.
Bedrag naar keuze
Geef een deel van de fotoshoot cadeau
Je kan ook een cadeaubon geven met een door jou gekozen bedrag. De ontvanger kan deze cadeaubon inleveren vanaf het nieuwe jaar (boekingen zijn vanaf 2021). De ontvanger mag met deze cadeaubon meedoen met de prijzen van 2020 / voorwaarden voor 2021 (hiervoor wordt een klein kaartje bijgevoegd). De ontvanger kan de cadeaubon inleveren voor alle fotoshoots (bruiloften in overleg).

regel het hier

Ik weet nu al dat ik deze cadeaubon wil bestellen
heb je nog vragen?

FAQ

 • 01.
  Hoe kan ik de cadeaubon bestellen?
  • Je kan de cadeaubon bestellen via deze website, via Instagram/Facebook of door een mailtje te sturen naar hello@nollaphoto.com. We bespreken dan hoe jouw cadeaubon eruit gaat zien ( prijs en verpakking) en nadat de factuur betaald is stuur ik de cadeaubon leuk ingepakt per post naar je op.
 • 02.
  Hoe komt de cadeaubon bij mij thuis?
  • De cadeaubon wordt leuk ingepakt verstuurd via de post, maar je kan hem ook eventueel afhalen in Woudenberg.
 • 03.
  Kan je de cadeaubon ook naar iemand thuis sturen?
  • Ja, dan stuur ik de factuur naar je op en als hij betaald is wordt het pakketje mooi ingepakt verstuurd naar de ontvanger. Verrassinngggg.
 • 04.
  Mag ik de cadeaubon ook voor mezelf kopen?
  • JAAAA natuurlijk! Doe er je voordeel mee: als jij overweegt om een fotoshoot bij mij te boeken, zou ik zeker een cadeaubon kopen. Vanaf volgend jaar gaan mijn prijzen omhoog, dus je voordeel is minimaal €45,-
 • 05
  Mag ik de cadeaubon ook in Spanje gebruiken?
  • Bienvenida amiga! Ik kan niet wachten tot iedereen weer naar Spanje mag komen en ik weer volop kan fotograferen hier. Ook hier geldt: als je een fotoshoot overweegt in Spanje is NU het moment. Je hebt met de cadeaubonnen een complete shoot vanaf €150, maar in januari gaan mijn prijzen omhoog (in Nederland en Spanje), dus zeker het aanschaffen waard.
 • 07.
  Tot wanneer is de cadeaubon geldig?
  • In verband met Covid-19 is de cadeaubon geldig tot juli 2022. Dat klinkt nog ver weg, maar dat is om er zeker van te zijn dat je de cadeaubon op een voor jou goed moment gebruikt (en niet overhaast!)
 • 06.
  Ik heb toch nog een vraag...
  • Overweeg je een cadeaubon te bestellen maar heb je toch nog een vraag? Stuur mij een bericht! Onderaan de pagina staat een contactformulier. Laat je vraag achter en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!
Laat een berichtje achter!

Liever direct contact?